fbpx

Ιδανικός προορισμός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ για ποιοτικό και γρήγορο snack, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του κοινού. «Είναι ιδανικά για έναν ποιοτικό καφέ, ένα γρήγορο διάλειμμα μέσα στην ημέρα μου και ταυτόχρονα να ξέρω ότι αυτό που θα φάω δεν θα είναι junk food, αλλά μια ποιοτική σαλάτα, ένα ποιοτικό σάντουιτς, πίτα ή καφές» εξηγεί ο κ. Αλέξης Κομματίδης, συνιδρυτής του brand.

paradosiako.sandwich

Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 25 χρόνια, τα καταστήματα Παραδοσιακό έχουν εξελιχθεί πλέον ως θεσμός στην πόλη.  Ποιοτικό, διαχρονικό, κλασσικό και ταυτόχρονα μοντέρνο το Παραδοσιακό έχει αναπτύξει ένα σύστημα franchise που συγκεντρώνει όλες τις καλές πρακτικές που απαιτεί η αγορά.

paradosiako.breakfastΤεχνογνωσία, σταθερή ποιότητα στη γεύση του συνόλου των προϊόντων, εμμονή στην τήρηση όλων των διαδικασιών ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων είναι βασικά στοιχεία που εξετάζει ένας επιχειρηματίας που στοχεύει να δραστηριοποιηθεί στην εστίαση. Και μάλιστα με μια ευρεία γκάμα προτάσεων για όλες τις ώρες της ημέρας. Από πλούσιες επιλογές για πρωινό, μια μεγάλη ποικιλία καφέ και ροφημάτων, παγωτό φρεσκοφτιαγμένο πολύ υψηλής ποιότητας με φρέσκο γάλα αγελαδινό και πρόβιο, αλλά και μια ευρεία ποικιλία από κοκτέιλ, κρασί και μπύρα.

Πείρα, τεχνογνωσία και υποδομές στη διάθεση του συνεργάτη

Πως εξασφαλίζονται όλα αυτά; Με τις κατάλληλες υποδομές, την προσεκτική επιλογή των προϊόντων, τις αγνές πρώτες ύλες, την πελατοκεντρική φιλοσοφία. «Προσπαθούμε να προχωράμε μαζί με την εποχή και με αυτό που ζητάει ο κόσμος, γιατί έχουν αλλάξει διατροφικές συνήθειες. Ο κόσμος ζητάει πιο υγιεινές επιλογές. Πάει πιο πολύ στο ελαφρύ και με λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη. Οπότε εμείς προσπαθούμε να επιλέγουμε προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες του πελάτη» υπογραμμίζει ο κ. Κομματίδης.

paradosiaki.katastimaΗ μονάδα παραγωγής στη Θεσσαλονίκη εξασφαλίζει την καθημερινή διανομή στα καταστήματα ώστε να έχουν πάντα φρέσκα προϊόντα ανά πάσα στιγμή. Με την τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει οι συντελεστές του Παραδοσιακό έχουν οριστεί πολύ αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. «Αναλυτικά manuals δείχνουν βήμα βήμα με φωτογραφίες και με επεξηγήσεις το πώς πρέπει να διαχειρίζεται το κάθε προϊόν, το πώς πρέπει να ψήνεται και να τελειοποιείται, ώστε να έχουμε μια κοινή εικόνα, τόσο στο μάτι, αλλά και στη γεύση και στην ποιότητα» εξηγεί ο κ. Κομματίδης.

Με την ωριμότητα και την εμπειρία των 25 ετών δραστηριοποίησης στον χώρο οι άνθρωποι του Παραδοσιακό προσκαλούν στην ομάδα τους νέους συνεργάτες. «Έχουμε και την εμπειρία και τη γνώση και βέβαια έχουμε και το προϊόν», τονίζει ο κ. Κομματίδης καθώς «το παράγουμε εμείς και ξέρουμε πως κρατάμε την ποιότητα υψηλή».

Αλλά και στο κατασκευαστικό κομμάτι είναι όλα υπολογισμένα «Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση ενός καταστήματος έχουμε συγκεκριμένο τρόπο και check list με τα πράγματα που θέλουμε να φτιάξουμε και με ποια σειρά πρέπει να γίνουν ώστε να γίνουν γρήγορα και σωστά στο στήσιμο του καταστήματος. Δεν απαιτούνται εξειδίκευση και γνώσεις για έναν franchisee, γιατί αυτά του τα παρέχουμε εμείς» συμπληρώνει.

Επικοινωνήστε μαζί μας