fbpx

Εδώ και 25 χρόνια το Παραδοσιακό προσφέρει με χαμόγελο παραδοσιακές, χειροποίητες πίτες, μπουγάτσες, σάντουιτς με φρέσκα υλικά, healthy σνακ και λαχταριστή scrocchiarella! Επίσης, από το προϊοντικό του μείγμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο μυρωδάτος, ποιοτικός καφές, οι φρέσκοι χυμοί και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές που μας συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας!

Το πρώτο Παραδοσιακό μας συστήθηκε το 1994 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου το κοινό πολύ γρήγορα το ξεχώρισε για τις λαχταριστές του γεύσεις και τα φρέσκα υλικά που θα έλεγε κανείς πως συναγωνίζονται επάξια εκείνες της… γιαγιάς Ελευθερίας! Σήμερα, το Παραδοσιακό αριθμεί 6 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που έχουν αγαπηθεί για τα παραδοσιακά, ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν, συνδυασμένα όμως με τις τάσεις της εποχής!

Συναντήσαμε τον κ. Αλέξανδρο Κομματίδη, ο οποίος μας εξηγεί ποια στοιχεία κάνουν το Παραδοσιακό να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα concepts της εστίασης, ποιες είναι οι αξίες της εταιρείας και για ποιους λόγους ο υποψήφιος συνεργάτης να επιλέξει την οικογένεια του Παραδοσιακό!

«Με την πάροδο των ετών το Παραδοσιακό έχει κρατήσει αναλλοίωτη την ποιότητα των χειροποίητων προϊόντων που προσφέρει, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά. Προσφέρουμε κρύα σνακ και σάντουιτς με μια μεγάλη ποικιλία από τουλάχιστον 25-30 κωδικούς με διαφορετικά μεγέθη και αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, χειροποίητα ψωμάκια και γέμιση με φρέσκα υλικά που φτιάχνονται καθημερινά μπροστά σας. Έχουμε εξελίξει κατ’ ουσία τις πίτες μας σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Έχουμε εισάγει το φύλλο ολικής και το οκτάσπορο ζυμάρι με το οποίο φτιάχνουμε κουρού με λαχανικά, καθώς ο κόσμος πλέον προτιμά να τρέφεται πιο υγιεινά και αποφεύγει τα πολλά λιπαρά. Αλλά συγχρόνως, στην οικογένεια των προϊόντων μας προσφέρουμε και τα παραδοσιακά προϊόντα, όπως την κλασική τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα και πιο «πειραγμένες» πίτες όπως η ολικής αλέσεως με κολοκύθι, ανθότυρο, κατσικίσιο τυρί και κόκκινη πιπεριά. Επιπλέον, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, όπως καφέ, τσάι, σοκολάτα και μια ιδιαίτερη κατηγορία φρέσκων χυμών, αναμειγνύοντας φρούτα μαζί με λαχανικά, κάνοντας τη διαφορά στην αγορά», μας εξηγεί ο κ. Κομματίδης.

Και ποιες ανάγκες της αγοράς καλύπτει η πρόταση Παραδοσιακό;

Το Παραδοσιακό είναι ιδανικό για ένα ποιοτικό και γρήγορο σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καλύπτει την ανάγκη για έναν ποιοτικό και γευστικό καφέ, για ένα γρήγορο και συγχρόνως υγιεινό διάλειμμα. Ο πελάτης μας επιλέγει γιατί γνωρίζει πως στα καταστήματά μας θα γνωρίσει μικρές στιγμές καθημερινής απόλαυσης, αφού θα απολαύσει μια υγιεινή, γευστική λύση, ενδεχομένως μια σαλάτα, ένα ποιοτικό σάντουιτς ή καφέ, μια παραδοσιακή, χειροποίητη πίτα. Το βασικότερο για εμάς είναι πως ο πελάτης θα χαμογελάσει και θα γευτεί μοναδικές γεύσεις. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μας ικανοποίηση.

Πώς εξασφαλίζεται η ενιαία εικόνα, ποιότητα και εξυπηρέτηση σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας;

Με το τρίπτυχο, εκπαίδευση-εκπαίδευση-εκπαίδευση! Δεν σταματάμε να εκπαιδεύουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και με τη σειρά μας όλους τους συνεργάτες μας και το προσωπικό. Κάνουμε σεμινάρια τόσο σε συμπεριφορικό επίπεδο, όσο και στο γνωστικό αντικείμενο και έτσι εξασφαλίζουμε τη διαρκή και σταθερή ποιότητα στην άρτια εξυπηρέτηση σε κάθε κατάστημα Παραδοσιακό.

Τι οφέλη αποκομίζει ο franchisee; Σε επίπεδο αποδόσεων, οικονομιών κλίμακας, ποιότητας ζωής και μελλοντικής ανάπτυξης.

Τα οφέλη που αποκομίζει ο franchisee του Παραδοσιακό είναι πολλαπλά. Σε επίπεδο αποδόσεων έχουμε δομήσει ένα πολύ καλό σύστημα διαχείρισης καταστήματος, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης μας μπορεί να αποκτήσει καθαρό κέρδος εκμετάλλευσης τροφών, παρουσιάζοντας οικονομίες κλίμακας. Αυξάνοντας τη δουλειά του αυξάνεται η κερδοφορία του διαρκώς και αυτομάτως και τη ποιότητα ζωής του. Επίσης, γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας/οικογένειας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα, πάντα με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας σε υποψήφιους franchisees και από κοινού να αναπτύξουμε το Παραδοσιακό και σε άλλες περιοχές. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα οι παραδοσιακές αυτές συνταγές να «ταξιδέψουν» εκτός από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό!

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ!

Επικοινωνήστε μαζί μας